tag:blogger.com,1999:blog-468117251901535046.post808741604509948973..comments2023-12-25T11:52:36.180+01:00Comments on Między Warszawą a Niebem...: Kuchnia...Karskahttp://www.blogger.com/profile/02772218292238649791noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-468117251901535046.post-73573977179610517902008-11-25T23:05:00.000+01:002008-11-25T23:05:00.000+01:00"wypasiona" jakby powiedzieli co poniektórzy ;) sm..."wypasiona" jakby powiedzieli co poniektórzy ;) smakowita i jest ładny złoty kolor dzięki karmelowicozerkahttps://www.blogger.com/profile/07819146087718705706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-468117251901535046.post-66775454895877985922008-11-25T21:51:00.000+01:002008-11-25T21:51:00.000+01:00Mmm, to musial byc ekstra! Taka wersja dla bogatyc...Mmm, to musial byc ekstra! Taka wersja dla bogatych. ;)Karskahttps://www.blogger.com/profile/02772218292238649791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-468117251901535046.post-10749501102101029212008-11-25T08:45:00.000+01:002008-11-25T08:45:00.000+01:00Hahahaha! :) piekłam taki sam w weekend w wersji b...Hahahaha! :) piekłam taki sam w weekend w wersji bananowej i jabłkowej - karmelizowałam tylko orzechy i owoce na odrobinie cukru. Miałam nawet zdjęcie wrzucić, ale nie miałam kiedy ;)cozerkahttps://www.blogger.com/profile/07819146087718705706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-468117251901535046.post-14248867445295096902008-11-21T14:33:00.000+01:002008-11-21T14:33:00.000+01:00To byl pierwszy moj wypiek z bananami, wczesniej t...To byl pierwszy moj wypiek z bananami, wczesniej tylko na zimno robilam. Zakalec? Gdybym wiedziala, ze moze wyjsc zakalec, to za chiny bym nie podjela sie tego ciasta. ;)<BR/>Wilgotne nawet trzeciego dnia jest. :) Nie taki suchelec jak jakis frącózz. ;PPPKarskahttps://www.blogger.com/profile/02772218292238649791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-468117251901535046.post-46358855778905176512008-11-21T10:22:00.000+01:002008-11-21T10:22:00.000+01:00Nie pamiętam, żebym piekła kiedykolwiek coś z bana...Nie pamiętam, żebym piekła kiedykolwiek coś z bananami. Czytałam natomiast mnóstwo opinii, ze ten rodzaj ciasta lubi się zakalcować;) Wygląda apetycznie i przemawia do mnie to, że jest wilgotne. I zakalca nie widzę ani śladu ! :)Femininehttps://www.blogger.com/profile/02625410581817457365noreply@blogger.com